Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Вила “Априлци”

Защо сме различни?


Как?

За да организирате почивката си не е нужно да чакате безброй часове в туроператорски офис, а само да използвате резервационната форма и да платите по избран от вас начин -по банков път, кредитна карта.

Резервирай!
След посещението тук освен, че се заредихме с позитивна енергия от дивата природа успяхме да заведем и децата си на забележителности като Етъра, Старо Търново, Царевец, Боженците и Троянски манастир. Благодарим на персонала за уютното посрещане!

Ева Христова, Шумен

Капацитет на вила АПРИЛЦИ

Къща за гости "АПРИЛЦИ" е построена през 2015 година и се намира в тихата и изпълнена със спокойствие местност на град Априлци - Свинова поляна. Къщата е на три етажа и предлага 10 уютно обзаведени двойни стаи,2 студия и 3 мансардни , като всяка от тях разполага с цифрова телевизия, безжичен интернет, самостоятелен санитарен възел.
За по-голям комфорт и семеен уют гостите могат да ползват модерно обзаведена кухня, оборудвана с хладилник с фризер, вградени електроуреди - печка, микровълнова, абсорбатор, съдомиялна, посуда. Трапезарията е с капацитет 40 места, непосредствено разположена до кухнята.
За гостите, които предпочитат да съчетават деловата активност и удоволствието от пълноценната почивка, има на разположение оборудвана конферентна зала с капацитет 40 места. Залата може да се използва и като кино салон. А за поддържане на тонус и здраво тяло гостите имат на разположение фитнес.
15

Стаи


Луксозни стаи с изцяло ново обзавеждане и оборудване, носещи и домашния уют.
32

Леглови капацитет


Хотелската база разполага с 18 основни легла за настаняване.
40

Места в ресторанта


Места в ресторанта
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net